Патувања

  1. Home
  2. Патувања
Filter
Filter × Close

Весела Шумадија - 8 Март

0.0

10.03.2023 Програмата Весела Шумадија започнува со поаѓање во 05.00 часот од Скопје на паркинг

Бачка - 02.03 - 05.03.2023

0.0

ОСМИ МАРТ НА СЕВЕРОТ ОД БАЧКА И УНГАРИЈА (Ергела Келебија-Сегедин-Нови Сад) Дворец како од

Herceg Novi & Mimosa Festival - 16.02 - 19.02.2023

0.0

ФЕСТИВАЛ НА МИМОЗИТЕ ВО ХЕРЦЕГ НОВИ (БЕСПЛАТЕН КОНЦЕРТ НА МАРИЈА ШЕРИФОВИЌ) (16.02.2023 –

Location: Herceg Novi, Montenegro

India - 10.02 - 18.02.2022

0.0

Софија - Истанбул - Делхи Состанок на аеродромот во Софија. Лет за Делхи преку Истанбул во 16.00

Location: New Delhi, Delhi, India

Дракула Тура - 8ми Март

0.0

09.03.2023 Поаѓање за Букурешт во 19 ч со автобус од Прилеп преку Софија, Русе. Ноќно возење со

Location: Bucharest, Romania

Врњачка Бања - Водици

0.0

Врњачка бања

Водици

2023 19.01-22.01.2023 Програма на

Location: Vrnjačka Banja, Serbia

Кипар - 8 Март

0.0

4 дена /3 ноќевања10.03.-13.03.2023 Програма 1 ден: СКОПЈЕ – ЛАРНАКА Состанок на групата

Location: Cyprus

Истанбул - 8 Март

0.0

Истанбул е единствен град во светот сместен на два континента Европа и Азија,чија историја започнува

Location: İstanbul, Turkey

Сараево & Мостар - 8 Март

0.0

ПРВ ДЕН (09.03.2023) ЧЕТВРТОК Поаѓања се организирани од повеќе градови во Македонија. Поаѓањето

Location: Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Белград & Нови Сад - 8 Март

0.0

БЕЛГРАД-НОВИ САД-ПЕТРОВАРАДИНСКА ТВРДИНА-СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ 10.03.2023 – Планирано време за поаѓање

Location: Belgrade, Serbia