Мај

  1. Home
  2. Мај
Filter
Filter × Close

Рафтинг на Тара - 29.04 - 01.05.2023

0.0

ПРВОМАЈСКИ РАФТИНГ НА ТАРА – МОДРА РЕКАЈа започнуваме сезоната на рафтинг адреналински авантури

Кипар - 28.04. - 01.05.2023

0.0

Програма 1 ден: 28.04.2023-Петок

<br

Location: Cyprus

Кавала & Тасос - 1 Мај

0.0

ПРВИ МАЈ ВО КАВАЛА (Целодневен излет на Зелениот Остров Тасос) (29.04.2023 –

Location: Kavala, Greece

ПРВОМАЈСКА АЛПСКА ПРИКАЗНА - 27.04 - 02.05.2023

0.0

ПРВОМАЈСКА АЛПСКА ПРИКАЗНА КРАЊСКА ГОРА-ХАЛШТАТ-МИНИМУНДУС-КЛАГЕНФУРТ Бонус излет на

Location: Ljubljana, Slovenia