ЦЕНИ НА БАРАЊЕ

Цените се за 2 лица за ноќевање и вклучуваат:

 • Ноќевање со појадок
 • Интернет, паркинг, транспорт до цeнтарот на градот
 • Користење на фитнес, детски базен, џакузи, затворен базен со хидромасaжни џетови
 • Сауна парк/ финска сауна, био сауна, парни бањи, ледена фонтана, емоционални тушеви, топли лежалки, релакс зона
 • Парк градина со голем базен, детски базен и детски кат
 • Бесплатен детски кат и Арт центар со дополнителни услуги

ДОПОЛНИТЕЛНИ УСЛОВИ:

 • Дете до 3.99 години во делукс соба – бесплатно (но користи легло), доплата 10€ за бебешко креветче или доп.легло
 • Дете од 4 до 11.99 години на дополнително легло во делукс соба – доплата 13€
 • Дете од 4 до 11.99 години на редовно легло со 1 возрасен во двокреветна соба – намалување 30% од цената за редовно легло
 • Возрасен на дополнително легло во делукс соба – доплата 21€
ПАКЕТ СПА 

Цени валидни за период на престој : 03.01-31.03.2020 / 01.06-22.12.2020 (мин. 3 ноќевања, не важат за празници)

Вид на сместувањеПОЛУПАНСИОН
Двокреветна соба делукс (2+1)113€
Еднокреветна соба делукс87€

Цените се за 2 лица за ноќевање и вклучуваат:

 • Ноќевање со појадок и вечера
 • Интернет, паркинг, транспорт до цeнтарот на градот
 • Користење на фитнес, детски базен, џакузи, затворен базен со хидромасaжни џетови
 • Сауна парк/ финска сауна, био сауна, парни бањи, ледена фонтана, емоционални тушеви, топли лежалки, релакс зона
 • Парк градина со голем базен, детски базен и детски кат
 • Бесплатен детски кат и Арт центар со дополнителни услуги
 • 20 минутна масажа за двајца возрасни еднократно за време на пресојот

ДОПОЛНИТЕЛНИ УСЛОВИ:

 • Дете до 3.99 години во делукс соба – бесплатно (но користи легло), доплата 10€ за бебешко креветче или доп.легло
 • Дете од 4 до 11.99 години на дополнително легло во делус соба – доплата 17€
 • Дете од 4 до 11.99 години на редовно легло со 1 возрасен во двокреветна соба – намалување 17€
 • Возрасен на дополнително легло во делукс соба – доплата 39€

ПАКЕТ КОМФОРТ

Цени валидни за период на престој : 03.01-22.12.2020 (не важат за празници)

Вид на сместувањеПОЛУПАНСИОН
Двокреветна соба делукс (2+1)123€
Еднокреветна соба делукс96€
Двокреветна соба стандард (2+0)113€
Еднокреветна соба стандард90€

Цените се за 2 лица за ноќевање и вклучуваат:

 • Ноќевање со појадок и вечера
 • Интернет, паркинг, транспорт до цeнтарот на градот
 • Користење на фитнес, детски базен, џакузи, затворен базен со хидромасaжни џетови
 • Сауна парк/ финска сауна, био сауна, парни бањи, ледена фонтана, емоционални тушеви, топли лежалки, релакс зона
 • Парк градина со голем базен, детски базен и детски кат
 • Бесплатен детски кат и Арт центар со дополнителни услуги
 • 20 минутна масажа за двајца возрасни еднократно за време на пресојот

ДОПОЛНИТЕЛНИ УСЛОВИ:

 • Дете до 3.99 години во делукс соба – бесплатно (но користи легло), доплата 10€ за бебешко креветче или доп.легло
 • Дете од 4 до 11.99 години на дополнително легло во делукс соба – доплата 17€
 • Дете од 4 до 11.99 години на редовно легло со 1 возрасен во двокреветна соба – намалување 17€
 • Возрасен на дополнително легло во делукс соба – доплата 39€