Комплексот нуди надворешен базен за гостите, добро опремени соби со фрижидер, сопствена бања, додека апартманите имаат и сопствена кујна. Локацијата е на 300 метри од плажата.

ЦЕНИ НА БАРАЊЕ

Туристичка такса:

  • 1,1 еур по лице на ноќ за возрасен (12+г.)
  • 0,6 еур по лице за ноќ за деца (2-11,99г.)

Репрезентативна Такса:

  • 1 еур по лице на престој за возрасен (12+г.)
  • 0,5 еур по лице на престој за деца (2-11,99г.)