Filter × Close

ApartHotel Kopaonik - Брзече

Apart Hotel Kopaonik се наоѓа во викенд населбата Брзече на 18км од ски центарот Копаоник. Директно

Villa Mozart - Копаоник

Vila Mozart

се наоѓа во викенд населбата Копаоник на 7 км од ски центарот Копаоник. Сите

AquaSun Hotel & SPA 3* - Сандански

Мал семеен хотел, новоотворен Март 2021 година.Хотелот има вкупно 20 соби, двокреветни, студио,

Hotel & Guesthouse Junior 3* - Копаоник

Хотелот се наоѓа во туристичкит центар Брзече, на висина од 1070м, на планината Копаоник.

Берово & Кочани- 23.10 - 24.10.2021

23.10.2021г.

Поаѓање во 06.00 часот од Прилеп за Берово со попатна посета на фабрика за