Чањ

  1. Home
  2. Чањ
Filter
Filter × Close

Lara LUX Studios - Чањ

0.0

Атрактивното туристичко место Чањ се наоѓа помеѓу Петровец и Сутоморе,го краси пространа песковита

Lara Apartments - Добра Вода

0.0

На 8км од Бар се наоѓа населбата Добра Вода

со плажата Велики Пијесак која поради чистата

Solaris Apartments - Чањ

0.0

Чањ е атрактивно туристичко место кое се наоѓа помеѓу Петровац и Сутоморе. Има прекрасна плажа во

Lara Apartments - Чањ

0.0

Чањ е атрактивно туристичко место кое се наоѓа помеѓу Петровац и Сутоморе. Има прекрасна плажа во

Hotel Ancora Lux 3* - Чањ

0.0

На само 250 метри од плажата веднаш до Хотел Бабовиќ се наоѓа новоотворениот хотел Анкора Лукс кој