Под Закуп

  1. Home
  2. Под Закуп
Filter
Filter × Close

Hotel Hlidi - Кокино Неро

0.0

КОКИНО НЕРО е туристичко место со богата флора и фауна, како и специфична клима која е резултат на

Location: HOTEL HLIDI, Kokkino Nero, Greece

Toroni Blue Sea 2*- Торони

0.0

Локација:

хотелот е лоциран во непосредна близина на песочната плажа во Торони, една од

Location: Toroni Blue Sea Hotel, Toroni, Greece

Hotel Jenny - Сивири

0.0

Хотелот Џени е лоциран на 150 м. од прекрасната песочна плажа во центарот на Сивири.Има базен, бар

Location: Jenny Hotel, Siviri, Greece

Golden Beach - Метармофози

0.0

Хотел

ГОЛДЕН БИЧ

е лоциран во центарот и на 20 метри од песочната плажата во

Coral Blue Beach - Геракини

0.0

EARLY BOOKINGS -15%

попуст за резервации направени до 05.02.2020, 30%
<br

Location: Coral Blue Beach Hotel - Across Hotels&Resorts, Yerakini, Greece

Potidea Golden Beach 3*- Неа Потидеа

0.0

Хотелот се состои од две згради една позади друга. АНЕКС 1 (зграда кај базенот и ресторанот) и АНЕКС

Location: Potidea Golden Beach hotel - Across Hotels&Resorts, Nea Potidaea, Greece

Hоtel Maya Bay 3* - Калитеа

0.0

EARLY BOOKINGS -15%

попуст за резервации направени до 05.02.2020, 30%
<br

Location: Maya Bay Hotel, Kallithea, Greece