Неи Пори

  1. Home
  2. Неи Пори
Filter
Filter × Close

House Taverna - Неи Пори

0.0

Апартманите и студијата ТАВЕРНА се лоцирани до плажата во Неи Пори, најголемиот дел од собите се со

Villa Giota - Неи Пори

0.0

Вила “GIOTA” се наоѓа на одлична лoкација во центарот на Неи Пори на околу  100m од плажа, Располага

Villa Olympia - Неи Пори

0.0

Вила Олимпија е лоцирана на 250 m од плажа, во близина на кружниот тек, во стариот дел на Неи

Villa Soula - Неи Пори

0.0

Вилата Soula се наоѓа на околу 100 метри од песочната плажа. Нејзината внатрешна организираност, се

Villa Adonis - Неи Пори

0.0

НЕИ ПОРИ

– едно од најурбанизираните места во Пиериа, идеално за фамилијарен одмор.

Villa Eftimia - Неи Пори

0.0

Вилата се наоѓа на 200

метри од плажата во Неи Пори. Поседува двокреветни и трокреветни

Location: Eftimia Apartments, Dio-Olympos, Greece

Villa Anastassios - Неи Пори

0.0

Вилата ANASTASIOS се наоѓа на оклу 150 метри од песочната плажа, во убаво уреден двор веднаш до

Location: Cannot determine address at this location.

Villa Maggas - Неи Пори

0.0

Вилата MAGGAS се наоѓа на околу 150 метри од песочната плажа во Неи Пори, во мал но убаво уреден

Location: MAGAS, Nei Pori, Greece

Villa Todoros - Неи Пори

0.0

ВИЛА ТОДОРОС

во стариот дел на Неи Пори, на 80 – 90 м. од плажа има 1 дуплекс апартман и

Location: Cannot determine address at this location.

Villa Gouzelis - Неи Пори

0.0

ВИЛА ГУЗЕЛИС

Се наоѓа во новиот дел на Неи Пори, на околу 50 – 60 м. од плажа има.

Location: Cannot determine address at this location.