Лептокарија

  1. Home
  2. Лептокарија
Filter
Filter × Close

Villa Voula - Лептокарија

0.0

Вила ВУЛА Лептокарија Лептокарија е туристичка дестинација на Олимписката Ревиера , местото

Villa Janis - Лептокарија

0.0

ЛЕПТОКАРИЈА, сместена во прегратките на планината на 12-те богови Олимп се уште го навраќа

Location: Cannot determine address at this location.

Villa Katеrina - Лептокарија

0.0

Вила Катерина се наоѓа во Лептокарија,сместена на околу 100 метри од морето

Villa Filipos - Лептокарија

0.0

Вила

ФИЛИПОС

се наоѓа во централниот дел на Лептокарија, на 20м. од вила

Location: Cannot determine address at this location.

Villa Dima - Лептокарија

0.0

Студијата

Dima

се наоѓаат на високо приземје од истоимениот објект во

Location: Cannot determine address at this location.

Aparthotel Platanas - Лептокарија

0.0

Хотел Платанос

– со убав двор, со 1/2, 1/3 и 1/4 (2 поединечни кревети и два кревети на

Location: Hotel Platanos, Leptokarya, Greece

Villa Vangelis - Лептокарија

0.0

Вила

“VANGELIS”

се наоѓа на

150m од плажа, веднаш до хотел "Eleni"

Location: Cannot determine address at this location.

Villa Olimpia - Лептокарија

0.0

Градот сместен во прегратките на планината ОЛИМП, кој сеуште го навраќа сеќавањето на убавите

Location: Leptokarya, Greece

Villa Atrium - Лептокарија

0.0

Градот сместен во прегратките на планината ОЛИМП, кој сеуште го навраќа сеќавањето на убавите

Location: Cannot determine address at this location.