Кратки Патувања

  1. Home
  2. Кратки Патувања
Filter
Filter × Close

БОЖИЌЕН МАРКЕТ ВО ТЕМИШВАР & АРАД - 07.12 - 10.12.2023

0.0

(07.12.2023 – 10.12.2023) Ве водиме до портите на Трансилванија во атмосфера на илјадниците

Сараево - 8 Декември

0.0

Kaко ни доаѓа есен, така се буди и желбата за посетување на земјата што ќе Ве изненади со убавините

Location: Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Истанбул - 8 Декември

0.0

Град на два континента, преку 20 милиони жители, историја, уметност, храна и многу приказни. Овој

Location: İstanbul, Turkey

Милано & Лугано & Комо - 8 Декември

0.0

Италија – земја на пица и паста, земја на мода, култура и неверојатна убавина. Сплет на уметност,

Location: Milan, Metropolitan City of Milan, Italy

Атина - 8 Декември

0.0

Атина е град којшто ги има поминато сите фази на општествено уредување. Од робовладетелство, преку

Прага & Карлови Вари & Виена - 8 Декември

0.0

Магична, мистична, прекрасна се само дел од атрибутите кои Прага, главната престолнина на Република

Location: Прага, Czechia

Венеција & Милано & Верона - 8 Декември

0.0

Италија – земја на пица и паста, земја на мода, култура и неверојатна убавина. Сплет на уметност,

Location: Milan, Metropolitan City of Milan, Italy