ALEXANDRA I

Комплекс од три апартмански куќи, функционално распоредени со сопствен двор. Сместени се непосредно до главната улица во мирниот дел на Дасиа. Од најубавата плажа е одалечена 600 метри а од центарот на Дасиа е 400 метри. ALEKSANDRA I располага со дванаесет апартмани. Апартмани 02 поседуваат соба со два кревети, со можност да се додаде трет кревет на расклопување, тераса со гарнитура за седење, одвоена кујна (фрижидер, решо со две рингли, прибор и садови според бројот на гостите), клима, ТВ, купатило.

УслугаMAJ 25ЈУН 04ЈУН 14ЈУН 24ЈУЛ 05ЈУЛ 15ЈУЛ 26АВГ 05АВГ 16АВГ 26СЕП 06СЕП 16
Број на ноќевања101010111011101110111010
Апп 02 по лице79119179229249299279299279229169119
Помошен кревет496979129129139139139129897959
Family club*394949494949494949494949

*Kлимата се доплаќа 8 евра на ден по студио/апартман

ALEXANDRA II & III

ALEKSANDRA 2 располага со шест студија. Студија 02 поседуваат соба со два кревети, тераса со гарнитура за седење, кујна (фрижидер, решо со две рингли, прибор и садови според бројот на гостите), клима, ТВ, купатило-туш. ALEKSANDRA 3 располага со шест студија. Студија 02 поседуваат соба со два кревети со можност да се додаде дополнителен кревет на расклопување,тераса со гарнитура за седење, кујна (фрижидер, решо со две рингли, прибор и садови според бројот на гостите), клима, ТВ, купатило-туш. Климата се доплаќа 5 евра на ден по студио или апартман.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА БРОЈ НА НОЌЕВАЊА ПО ЛИЦЕ, БЕЗ ПРЕВОЗ

УслугаMAJ 25ЈУН 04ЈУН 14ЈУН 24ЈУЛ 05ЈУЛ 15ЈУЛ 26АВГ 05АВГ 16АВГ 26СЕП 06СЕП 16
Број на ноќевања101010111011101110111010
Студио02 по лице69109169219239289269289269219159109

*Kлимата се доплаќа 8 евра на ден по студио/апартман

НАПОМЕНА:

  • Цените се дадени во евра а плаќањето е во денарска противвредност на еврото по курс 61.8 денари.
  • Климата се доплаќа 8 евра од ден по студио/апартман
  • Во студијата и апартманите се влегува првиот ден по 14.00 часот а се напуштаат последниот ден до 10.00 часот а постелнина се менува на половина смена.
  • Додатните односно помошните кревети во Грција се секогаш на расклопување и со помала димензија од стандардните.
  • За овој аранжман важат општите услови за патување

ТУРИСТИЧКА ТАКСА:

  • Од 01.01.2018 година Министерството за туризам на Р.Грција има воведено туристичка такса за сите гости кои престојуваат во оваа држава, и истата се наплатува на лице место кај сопствениците на приватното сместување или на рецепција кај хотелското сместување.