Хотел Sidi Mansour Resort & Spa се наоѓа во срцето на туристичката област на островот Џерба, на 250 метри од плажа со ситен бел песок и пред светилникот Тагуермес, еден од највисоките во Северна Африка. Хотелот се наоѓа на 25 минути од меѓународниот аеродром Џерба и 15 минути од Houmt Souk (главниот град на островот). Исто така е на само 6 километри од Мидун, вториот по големина град на островот, 5 километри од теренот за голф со 27 дупки и околу 15 минути пешачење од Зоолошката градина на фармата на крокодили.

ЦЕНИ НА БАРАЊЕ