Визија стара речиси еден век! Винаријата “Кралица Марија” е остварен сон започнат со кралска фамилија. Во 1928 година Југословенскиот Крал Александар I Караѓорѓевиќ се посветил на мисијата да изгради место каде што ќе се создава вино со извореден квалитет, исклучиво за потребите на кралскиот дворец. Еден век подоцна, оваа уникатна визија на Кралот ги обликува сите аспекти на нашата винарија, денес, и за генерациите кои доаѓаат!

Нудејќи раскошни апартмани опремени со само најдоброто заедно со прекрасниот природен амбиент, чувството на мирен просперитет Ве исполнува уште на самиот влез. Бракот од двовековната уметност ќе Ви ја смири душата и ќе ги оживее Вашите емоции.

ПРЕДНОВОГОДИШНА ПОНУДА
(26.11 – 26.12.2021)

  • ➡ 2 ноќевања – 30 еур (со појадок, тура со историјата за винаријата + дегустација на 3 вина по лице)
  • ➡ 3 ноќевања – 40 еур (со појадок, тура со историјата за винаријата + дегустација на 3 вина по лице)

Вклучено во цена:

  • 2 или 3 ноќевања со појадок во апартман
  • Тура за историјата на винаријата
  • Дегустација на 3 вина

Услови:

  • Цената е за минимум двајца возрасни во апартман
  • Доплата за туристичка такса – 40 денари по лице од ден
  • Цената е во денарска противредност по курс 1 еур = 62 денари