ЦЕНИ НА БАРАЊЕ

Локација 

Хотел Клуб Менинкс Џерба е хотел на плажа лоциран на 3 км од градот Мидун и 2 км од теренот за голф Џерба. Меѓународниот аеродром Џерба е 25 километри.

 • Карактеристики за соба 
 • климатизација
 • мини бар
 • Фен
 • телефон
 • телевизија

Карактеристики за хотелот 

 • ресторан
 • бар
 • Ноќен клуб
 • базен
 • сауна
 • Тенис
 • фризерски салон
 • Спа соба за состаноци

Дополнителни информации 

Забелешка: Администрацијата на хотелот го задржува правото да направи промени во концептот на хотелот без претходно предупредување.

За хотелот: 

Хотелот беше целосно реконструиран и реконструиран во 2006 година и е составен од неколку блокови.