На 200 метри од плажата, непосредно до борова шума, Hotel Privileg нуди бесплатен надворешен базен, бесплатен WiFi и бесплатен паркинг.and free private parking on site. Појадокот на гостите се слуѓи во Hotel Sunset 4*.

ЦЕНИ НА БАРАЊЕ

Туристичка такса:

  • 1,1 еур по лице на ноќ за возрасен (12+г.)
  • 0,6 еур по лице за ноќ за деца (2-11,99г.)

Репрезентативна Такса:

  • 1 еур по лице на престој за возрасен (12+г.)
  • 0,5 еур по лице на престој за деца (2-11,99г.)