Хотел ” Moravica”

Се наога на прекрасен видиковец над Сокобања , со што на гостите и овозможува уживање во прекрасната природа и можност за прошетка по патеките за целосна релаксација и рекреација.

Хотелот е со капацитет од 5 апартмани, 15 еднокреветни,80 двокреветни соби, во склоп на самиот хотел е конгресна сала со капацитет од 400 седишта, национален ресторан,два аператив барови, летна тераса, фитнес,спортски терени итн.

За своите гости хотелот редовно организира вечер на музиката со специјалитети карактеристични за нивниот крај.

Цените се во € се плаќа во денари 1€ = 62 денари

Напомена овие цени важат за престој минимум 4 дена 3 ноќевања
За користење услуги помалку од 3 ноќевања цената се зголемува за 20%

Цена на ден за деца до 12 години
– Деца до 7 години. имаат бесплатно сместување.
– Деца од 7-12 години. плаќаат 60% од цената на услугите.
– Деца од 7-15 години. плати 50% од данокот за престој.

Се плаќа во хотелот на рецепција
– Користење клима уред по соба дневно ……….. 400,00 динари
– Туристичка такса (дневно по лице) ………………. 70,00 динари
– Хотелско осигурување (дневно по лице) ……….20,00 динари – 

Цените се изразени во евра, и се изразени по лице по ноќевање.

*** Цените не се валидни за државни и верски празници

Во цената не е вклучена туристичка такса 1 евро по лице на ден

Деца до 7 години не плаќаат туристичка такса

Деца од 7-14.99 туристичка такса плаќаат по 0,5 евра на ден

Деца до 3 години не плаќаат сместување ако не користат храна

Деца од 3-9.99 години плаќаат 50% од сумата ако не користат легло ( важи за сместување со 2 лица )

Возрасни лица плаќат 2,5 евра за услужна такса за цел престој