Платамона

  1. Home
  2. Платамона
Filter
Filter × Close

Ilios Apartments - Платамона

0.0

Вилата се наоѓа на 300 метри од црквата и градската плажа. Од плажата Каламаки која е споена со Неи

Villa Magda - Платамона

0.0

Вилата се наоѓа на 100 метри од центарот на Платамона и 250 метри од плажата. Располага со

Location: Platamonas, Greece