Пефкохори

  1. Home
  2. Пефкохори
Filter
Filter × Close

Villa Paradiso - Пефкохори

0.0

Вила PARADISO е еден од најбараните наши објекти на Халкидики, се наоѓа на идеална локација на само

Hotel Pilalidis 3* - Пефкохори

0.0

Хотел "Pilalidis" се наоѓа на 150m од плажа и околу 300m од центарот на Пефкохори под главниот пат

Zinovia Studios - Пефкохори

0.0

Zinova Studiosсе наоѓаат во центарот на Пефкохори, на само 100 м од плажа,

Villa Andromeda - Пефкохори

0.0

Вила Андромеда

се наоѓа на околу 180 м од плажа сместена е во Пефкохори. Вилата нуди

Villa Elektra - Пефкохори

0.0

Villa Elektra се наоѓа веднаш до градската црква во центарот на Пефкохори. Сместена во помирниот дел

Villa Stratos - Пефкохори

0.0

Вила “Stratos”, се наоѓа на околу 50m од плажа, во центарот, односно на пешачката улица од