Октомври

  1. Home
  2. Октомври
Filter
Filter × Close

Манастир Тумане & Белград- 14.10. - 15.10.2023

0.0

1 ден 14.10.2023 Поаѓање за Србија од Прилеп во  00.15 часот. Патот води преку граничниот премин

Location: Cannot determine address at this location.

23.ОКТОМВРИ НА СЕВЕРОТ ОД БАЧКА И УНГАРИЈА - 20.10 - 23.10.2023

0.0

23.ОКТОМВРИ НА СЕВЕРОТ ОД БАЧКА И УНГАРИЈА (Ергела Келебија-Сегедин-Суботица) Дворец како од

Сараево - 11 Октомври

0.0

Датуми за тргнување: 12.10.2023 Kaко ни доаѓа есен, така се буди и желбата за посетување на

Location: Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Dubai - 11 Октомври

0.0

Опис ДАТИ НА ПАТУВАЊЕ 05-11.10.2023/ ПЕРИОД НА ПРЕСТОЈ 06-10.10.2023 (4 НОЌИ) Цените се

Location: Dubai - United Arab Emirates

Неос Пантелеимонас & Метеори - 23 Октомври

0.0

Прв

ден:

21.10.2023

(Сабота)

Тргнување на групата во

Location: Meteora, Kalabaka, Greece

Јужна Италија (Aвтобус & Фери) - 11.10 - 15.10.2023

0.0

1.ДЕН (10.10.2023 - вторник) : БИТОЛА - ДРАЧ

Состанок на

Location: Rome, Metropolitan City of Rome, Italy

Кипар - 20.10. - 24.10.2023

0.0

СКОПЈЕ – ЛАРНАКА Состанок на групата во Скопје и трансфер до аеродромот во Солун. Полетување за

Location: Cyprus

Истанбул - 11 & 23 Октомври

0.0

Град на два континента, преку 20 милиони жители, историја, уметност, храна и многу приказни. Овој

Location: İstanbul, Turkey

Rome (Aвион) - 11.10 - 15.10.2023

0.0

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО: 11. Октомври (среда) СКОПЈЕ - РИМСостанок на

Location: Rome, Metropolitan City of Rome, Italy

Сараево & Мостар - 23 Октомври

0.0

20.10.23

Поаѓање во 19ч. од Прилеп за Сараево преку г.премин Табановце. Ноќно возење низ

Location: Sarajevo, Bosnia and Herzegovina