Неа Флогита

  1. Home
  2. Неа Флогита
Filter
Filter × Close

House La Plage - Неа Флогита

0.0

Куќа „La Plage“ е лоцирана во новиот дел на Неа Флогита, прва линија море, на сама плажа.

House Kiki - Неа Флогита

0.0

Куќа „Кики“ е лоцирана на почетокот на Неа Флогита, прва линија на море, на сама плажа. Има слободно

Tsimpoukas Village - Неа Флогита

0.0

Попуст за рана резервација: – 15% за вонсезонски цeни / – 20% за сезонски цени за 50% уплата

House Anna - Неа Флогита

0.0

Попуст за рана резервација: – 15% за вонсезонски цeни / – 20% за сезонски цени за 50% уплата

Villa Maria - Неа Флогита

0.0

Вила '' Maria ''е лоцирана во центарот на Неа Флогита 50 метри од плажа, во близина на

Location: Cannot determine address at this location.

Villa Eva - Неа Флогита

0.0

Вила ,,Eva''

(поранешна вила ,,Corfu'')

е лоцирана во центарот на Неа Флогита,

Location: Cannot determine address at this location.

Villa Litca II - Неа Флогита

0.0

Вила ,,LITCA-2'' е лоцирана во центарот на Неа Флогита, спроти хотел ''Corfu'', околу 50 метри. од

Location: Cannot determine address at this location.

Villa Litca I- Неа Флогита

0.0

Вила ,,Litca'' е лоцирана во центарот на Неа Флогита, на околу 70 метри од плажата. Располага

Location: Néa Flogitá, Greece

Villa Katarina LUX - Неа Флогита

0.0

Вила ,,Katerina Lux'' е лоцирана во центарот на Неа Флогита, во близина

Location: Cannot determine address at this location.

Villa Zorbas - Неа Флогита

0.0

Вила “Zorbas” се наоѓа

на

сама плажа

во центарот на Неа Флогита.<br

Location: Cannot determine address at this location.