Неа Потидеа

  1. Home
  2. Неа Потидеа
Filter
Filter × Close

Apartments Medditeran - Неа Модања

0.0

Aпартмани "MEDITERAN" - Неа МодањаБесплатно сместување за 3то и

4то

лице во

Katrin Luxury Studios 4* - Неа Мудања

0.0

Вилата е одалечена околу 800м од центарот на Неа Модања, на околу 20-30 м.од плажа. Вилата е понова

Blue Sapphire - Неа Потидеа

0.0

Вилата се наоѓа на неколку чекори од плажа, веднаш до хотелот Елпиники на јужниот дел на Неа

Villa ISI - Неа Потидеа

0.0

Вила

“ISI Lux”се наоѓа нa само

20m

oд плажа

односно пред

Location: Villa ISI, Nea Potidea, Greece

House Lithea - Неа Потидеа

0.0

Haus Litea

се наоѓа во Неа Потидеа на прва линија до плажа. Ова е првото населено

Location: Haus Lithea, Nea Potidea, Greece

Villa Argo - Неа Потидеа

0.0

ВИЛАТА “ARGO“СЕ НАОЃА ВО

НЕА ПОТИДЕА

НА САМАТА

ПЛАЖА
<br

Location: ARGO Apartments, Nea Potidea, Greece

Villa Kostas - Неа Потидеа

0.0

Вилата “KOSTAS” е лоцирана на сама плажа во Неа Потидеа. ЦЕНОВНИК 5% ПОПУСТ (ЗА  50% УПЛАТА)

Location: Cannot determine address at this location.

Potidea Golden Beach 3*- Неа Потидеа

0.0

Хотелот се состои од две згради една позади друга. АНЕКС 1 (зграда кај базенот и ресторанот) и АНЕКС

Location: Potidea Golden Beach hotel - Across Hotels&Resorts, Nea Potidaea, Greece