Неа Каликратија

  1. Home
  2. Неа Каликратија
Filter
Filter × Close

Villa Evi II - Неа Каликратија

0.0

Вилата

„Evi II“

е лоцирана во самиот центар во Неа Каликратија, на само 120

Location: Nea Kallikratia, Greece

Villa Stavros - Неа Каликратија

0.0

Неа Каликратија е град со многубројни занимливости за секој турист.Има долга песочна плажа,

Location: STUDIOS STAVROS, Τζων Κέννεντυ, Kallikrateia, Greece