Неа Врасна

  1. Home
  2. Неа Врасна
Filter
Filter × Close

Villa Gerakina - Неа Врасна

0.0

Вила Геракина се наоѓа на 150 метри од прекрасната песочна плажа во Неа Врасна. Вилата располага со

Location: Cannot determine address at this location.

Villa Janis - Неа Врасна

0.0

Вила Јанис се наоѓа на 50 метри од прекрасната песочна плажа во Неа Врасна. Вилата располага со

Location: Cannot determine address at this location.

Villa Rita - Неа Врасна

0.0

Вила Рита се наоѓа на 30 метри од прекрасната песочна плажа во Неа Врасна. Вилата располага со

Location: Cannot determine address at this location.

Villa Thunde - Неа Врасна

0.0

Вила ТУНДЕ се наоѓа на

130 – 140м. оддалеченост од плажа. Располага со

1/2,

Location: Cannot determine address at this location.

Villa Filoxenia - Неа Врасна

0.0

Вилата Филоксенија е нова и модерно опремена вила, на оддалеченост од само 150 метри од

Location: Cannot determine address at this location.