Март

  1. Home
  2. Март
Filter
Filter × Close

Весела Шумадија - 8 Март

0.0

10.03.2023 Програмата Весела Шумадија започнува со поаѓање во 05.00 часот од Скопје на паркинг

Hotel Sunce 4* - Сокобања

0.0

HOTEL SUNCE 4*- SOKO BANJAТермин 26.10.2022 – 31.03.2023(цените не се валидни за

нова

Бачка - 02.03 - 05.03.2023

0.0

ОСМИ МАРТ НА СЕВЕРОТ ОД БАЧКА И УНГАРИЈА (Ергела Келебија-Сегедин-Нови Сад) Дворец како од

Дракула Тура - 8ми Март

0.0

09.03.2023 Поаѓање за Букурешт во 19 ч со автобус од Прилеп преку Софија, Русе. Ноќно возење со

Location: Bucharest, Romania

Истанбул - 8 Март

0.0

Истанбул е единствен град во светот сместен на два континента Европа и Азија,чија историја започнува

Location: İstanbul, Turkey

Белград & Нови Сад - 8 Март

0.0

БЕЛГРАД-НОВИ САД-ПЕТРОВАРАДИНСКА ТВРДИНА-СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ 10.03.2023 – Планирано време за поаѓање

Location: Belgrade, Serbia

Кавала & Драма - 10.03 - 12.03.2023

0.0

ОСМИ МАРТ ВО КАВАЛА И ДРАМА (10.03.2023 – 12.03.2023) Прв ден:

10.03.2023
<br

Location: Kavala, Greece

Алпска Есенска Приказна - 04.03 - 09.03.2023

0.0

ОСМОМАРТОВСКА АЛПСКА ПРИКАЗНА КРАЊСКА ГОРА-ХАЛШТАТ-КЛАГЕНФУРТ Бонус излет на

Location: Ljubljana, Slovenia

Сокобања & Томина Прича - 8ми Март

0.0

СОКО БАЊАНИШ – ЛЕСКОВАЦ – с.ПЕЧЕЊЕВЦЕ 03.03.2023

Поаѓање во 05.00 ч од Прилеп преку

Location: Niš, Serbia

Хрватска на Дланка - 8ми Март

0.0

02.03.2023 Поаѓање во 19.00 часот од Скопје на паркингот кај хотел Вип со туристички автобус.

Location: Pula, Croatia