Лефкада

  1. Home
  2. Лефкада
Filter
Filter × Close

Hotel Tropicana Inn 2* - Нидри

0.0

Хотел Tropicana Inn 2* (50м од плажа)

e лоциран во прекрасното село Пергиали-Нидри,

Villa Kostas - Нидри

0.0

Villa Kostas е лоцирана покрај самиот пат кој поминува низ Пергиали и го поврзува во оддалеченост од

Villa Afroditi - Нидри

0.0

Вила

Афродити Б кат.

– Нидри

– на самиот брег, 300 метри од плажа,

Villa Margarita - Агиос Никитас

0.0

Villa Margariti е еден од малиот број на објекти за сместување, распоредени долж главната улица во

Villa Argiro - Агиос Никитас

0.0

Villa Argiro е објект кој се наоѓа во непосредна близина на другата вила од нашата понуда, за

Location: Cannot determine address at this location.

Villa Armonia - Катизма

0.0

Вила

Армониа – Б кат

се наоѓа на околу 2 км од познатата плажа Катизма и 1км

Villa Porto Fino - Никиана

0.0

Вила Порто Фино А кат. – Никиана,

сe наоѓа на главниот пат одалечена само 30 тина метри