Крф

  1. Home
  2. Крф
Filter
Filter × Close

Villa Nina - Ипсос

0.0

Вила Нина се наоѓа на островот Крф на 300м оддалеченост од AB МАRKET и излегува на средина од

Villa Maria - Лименарија

0.0

Вилата се наоѓа во мирен дел на Лименарија, помеѓу главната улица и плажата. Од плажа е оддалечена

Location: Cannot determine address at this location.

Villa Athanasius - Ипсос

0.0

Вила Атанасиус се наоѓа во Ипсос на островот Крф на 300м од одалеченост од главната плажа. Вилата

Location: Ipsos Corfu, Ypsos, Greece

Villa Mina LUX - Ипсос

0.0

Вила Минас Лукс Вила „Минас Лукс“ се наоѓа на 150 метри од плажата и се состои од две згради.

Location: Cannot determine address at this location.

Villa Eleni - Ипсос

0.0

Вила ЕЛЕНИ – Ипсос/Пирги Вилата Елени се наоѓа во мирниот дел на Ипсос, на 250 метри од плажата.

Location: Ipsos Corfu, Ypsos, Greece