Крстарења

  1. Home
  2. Крстарења
Filter
Filter × Close

Крстарење ECLECTIC AEGEAN - 26.10 - 02.11 и 09.11.2022

0.0

ECLECTIC AEGEAN ТРАЕЊЕ :

8

ДЕНА/7

ALL INCLUSIVE
<br

КРСТАРЕЊЕ LAVRION (ATINA) – MYKONOS – KUSADASI - PATMOS – HERAKLION (KRIT) - SANTORINI -  ATINA (All Inclusive) - 20.10 - 25.10.2022

0.0

Откријте ја богатата историја, фасцинантната култура и раскошната кујна на грчките острови натопени

Location: Mýkonos, Greece