Декември

  1. Home
  2. Декември
Filter
Filter × Close

 Ski Opening Slovenia - 22.12 - 25.12.2022

0.0

Направете чекор надвор

од вашето

секојдневие и препуштете се на магична

Даруварски Топлици - 8 Декември

0.0

Програма на патување:

1 ден 07.12.2022 (среда)

SKI OPENING Копаоник - 08.12 - 10.12.22

0.0

1 ден.

08.12

Четврток: ПРИЛЕП - КОПАОНИК Поаѓање во 06:00 ч пред паркингот

Врњачка Бања - 8 Декември

0.0

Програма на патување:

08.12.2022 (Четврток)

<br

Location: Vrnjačka Banja, Serbia

Кавала & Драма - 11 Декември

0.0

Поаѓање во 05 ч од Прилеп за Кавала преку Гевгелија. Пристигнување во

Кавала
<br

Location: Xanthi, Greece

Трикала и Метори - 16.12 - 18.12.2022

0.0

БОЖИЌЕН МАРКЕТ ВО ЛАРИСА (СО ПОСЕТА НА МЕТЕОРИ И ТРИКАЛА) (16.12.2022-18.12.2022) Секоја

Location: Trikala, Greece

Љубљана (Christmas Market) - 15.12 - 19.12.2022

0.0

БОЖИЌЕН МАРКЕТ ВО ЉУБЉАНА (СО ПОСЕТА НА ШАРМАНТНИОТ ГРАЦ) (15.12.2022-19.12.2022) Ако

Location: Ljubljana, Slovenia

Луковска Бања - 8 Декември

0.0

Луковска Бања е лоцирана во јужниот дел на Србија, на источните падини на Копаоник. Со поставеност

Location: Hotel Jelak Lukovska Banja, Lukovo, Serbia

Пролом Бања - 8 Декември

0.0

Програма на патување:

1.Ден 08.12.2022

(Четврток)


<br

Location: Prolom banja, Prolom, Serbia

Истанбул - 8 Декември

0.0

07.12.22

Поаѓање на групата во 17 ч од Прилеп, преку Грција , ноќно возење со попатни

Location: İstanbul, Turkey