Велика / Кокино Неро

  1. Home
  2. Велика / Кокино Неро
Filter
Filter × Close

Villa Fotis - Велика

0.0

Вилата се наоѓа на 100 метри од на главната улица и плажата. Одговара за фамилија со деца. Располага

Villa Tonia - Велика

0.0

Вилата се наоѓа на 100 метри од плажата

и главната улица. Располага со двокреветни,

Location: Studios Tonia, Velika, Greece

Villa Kalliopi - Велика

0.0

Вилата се наоѓа покрај море на 30 метри. Поседува двокреветни студија, кујнски дел, тераса, ТВ,

Location: Cannot determine address at this location.

Villa Andromahi - Кокино Неро

0.0

Вилата се наоѓа на главната улица на 200 метри од море.  Поседува двокреветни и трокреветни студија

Location: Studio Andromahi, Kokkino Nero, Greece

Villa Lakis - Кокино Неро

0.0

Вилата се карактеризира со одлична локација, покрај самото море. Поседува двокреветни и трокреветни

Location: Cannot determine address at this location.