Атос

  1. Home
  2. Атос
Filter
Filter × Close

Villa Tzouli I - Јерисос

0.0

уќа “Tzouli1” се наоѓа на одлична местоположба, на само 80 метри од плажата. Капацитетите се над

House Atina - Јерисос

0.0

Попуст за рана резервација: – 15% за вонсезонски цeни / – 20% за сезонски цени за 50% уплата

Villa Vaia - Јерисос

0.0

Вилата „Vaia“ се наоѓа на само 120 од плажата во централниот дел на Јерисос, на третиот крак Атос.

Location: Vaia Apartments, Ierissos, Greece

Villa Evangelia - Јерисос

0.0

Попуст за рана резервација: – 15% за вонсезонски цeни / – 20% за сезонски цени за 50% уплата

Location: Vila Evangelia Jerisos, Ierissos, Greece

Villa Maria Pashalidou - Неа Рода

0.0

Вилата

„Maria Pashalidou“

е лоцирана во непосредна близина на строгиот центар,

Location: Nea Roda, Greece

Apartmens Lazaridis-Неа Рода

0.0

На околу 150 метри од плажата, во мирниот дел на Неа Рода на третиот крак Атос се наоѓа хотелот од

Location: Lazaridis Hotel, Nea Roda, Greece

Villa Maria - Јерисос

0.0

Вилата „Maria“ се наоѓа на само 80 од плажата во централниот дел на Јерисос, на третиот крак Атос.

Location: Villa Maria, Ierissos, Greece

Villa Soulos - Јерисос

0.0

Вилата “Сула“

е убава , стандардно опремена вила и се наоѓа на 50 метри од море . Секоја

Location: Ierissos, Greece

Villa Takis & Maria - Јерисос

0.0

Вилата “Такис и Марија“

е убава , стандардно опремена вила и се наоѓа на 50 метри од

Location: Takis Maria appartments, Ierissos, Greece

Villa Tzouli II - Јерисос

0.0

Попуст за рана резервација: – 15% за вонсезонски цeни / – 20% за сезонски цени за 50% уплата

Location: Tzouli 2, Ierissos, Greece