Судски Преводи

Неколку факти за судските преводи и трошоците

Дали знаете дека судските преводи не ги заверуваат судските преведувачи насекаде низ светот?

Во светот постојат различни начини на заверка на судскиот превод. Доколку ве интересира како се заверуваат документите во другите земји, испратете ни барање.

Дали знаете зошто да ги легализирате документите?

Понекогаш само судскиот превод не е доволен. Документите покрај печатот apostille, треба да се заверат и во министерствата, амбасадите итн.

Нудиме преводи на многу јазици!

Нудиме судски преводи на англиски, германски, бугарски, хрватски, српски, словенечки, француски, италијански, шпански, руски, и други јазици по најефтини цени.

Дали знаете зошто ви е потребен apostille?

Аpostille е печат, кој го издава Министерството за правда и Основните судови. Распрашајте се како и зошто документот или преводот мора дополнително да се легализира или на него да се стави аpostille.

Во спротивно можете да изгубите време, дури и погрешно да го заверите документот.

 

Контактирајте не за повеќе информации:

Error: Contact form not found.