Германија

Превозник Релација Ден и време Цена во
еден правец
Цена на
повратен билет
од до
HISAR Скопје ZAGREB секој ден
17:00
50€
3100 MKD
90€
5580 MKD
ZAGREB Скопје секој ден
18:00
50€
3100 MKD
90€
5580 MKD
Скопје LJUBJANA секој ден
17:00
50€
3100 MKD
90€
5580 MKD
LJUBLJANA Скопје секој ден
16:00
50€
3100 MKD
90€
5580 MKD
Скопје PULA – RIJEKA Среда, Петок
17:00
60€
3720 MKD
110€
6820 MKD
RIJEKA, PULA Скопје Четврток, Сабота
12;13:30
60€
3720 MKD
110€
6820 MKD
Скопје KOPER секој ден
17:00
50€
3100MKD
90€
5580 MKD
KOPER Скопје секој ден
13:30
50€
3100MKD
90€
5580 MKD
 
DURMO TOURS STRUMICA LOKARNO,BELLINZONA,
LUZERN,BERN,ZURICH,
ST. GALLEN, BASEL, LOZANA
Среда, Сабота
14:00

Поаѓање од Ново Село во 13h.

5800 МКД 11020 МКД
STRUMICA BRESHA Среда, Сабота
14:00
70 €
4340 МКД
130 €
8060 МКД
Скопје VIENA, LINZ секоја Недела од 07 часот 60 €
3720 МКД
100 €
6200 МКД
Скопје,
KUMANOVO
MINHEN Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4650 МКД
75 €
8060 МКД
130€
Скопје,
KUMANOVO
NIRNBERG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4650 МКД
75 €
8060 МКД
130 €
Скопје,
KUMANOVO
OFFENBACH Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
5580 МКД
90€
9920 МКД
160€
Скопје,
KUMANOVO
SALZBURG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4650 МКД
75€
8060 МКД
130€
Скопје,
KUMANOVO
PFAEFENHOFEN Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4650 МКД
75€
8060 МКД
130€
Скопје,
KUMANOVO
IGOLSTAD Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4650 МКД
75€
8060 МКД
130€
Скопје,
KUMANOVO
WURZBURG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4960 МКД
80€
8680 МКД
140€
Скопје,
KUMANOVO
BAD CAMBERG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6200 МКД
100€
11160 МКД
180€
Скопје,
KUMANOVO
LIEMBURG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6200 МКД
100€
11160 МКД
180€
Скопје,
KUMANOVO
SIEGBURG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6820 МКД
110€
12400 МКД
200€
Скопје,
KUMANOVO
DUSSELDORF Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6820 МКД
110€
12400 МКД
200€
Скопје,
KUMANOVO
KREFELD Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6820 МКД
110€
12400 МКД
200€
Скопје,
KUMANOVO
WUPPERTAL Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6820 МКД
110€
12400 МКД
200€
Скопје,
KUMANOVO
GELSENKIRECHEN Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6820 МКД
110€
12400 МКД
200€
Скопје,
KUMANOVO
HAMM Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
7440 МКД
120 €
13640 МКД
220€
Скопје,
KUMANOVO
BILEFELD Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
7750 МКД
125€
14260 МКД
230€
 
MAKEDONIJA
SOOBRAKAJ
Скопје DORTMUND, ESEN Среда,Сабота
10:30
8400 MKD 13950 MKD
Скопје DUISBURG, DUSSELDORF Среда, Сабота, Недела
10:30
7450 MKD 13650 MKD
Скопје KELN Среда, Недела
9:30
7450 MKD 13000 MKD
Скопје FRANKFURT Среда, Сабота, Недела
10:30
6800 MKD 12400 MKD
Скопје MANHAJM Среда, Сабота
10:30
6800 MKD 12400 MKD
Скопје KARLSRUE Среда, Сабота
10:30
6500 MKD 11800 MKD
Скопје STUTGARD Среда, Сабота
10:30
6200 MKD 11200 MKD
Скопје ULM Среда, Сабота
10:30
6200 MKD 11200 MKD
Скопје NIRNBERG Недела
10:30
5900 MKD 11200 MKD
Скопје INGOLSTAT Недела
10:30
5600 MKD 9900 MKD
Скопје MINHEN Среда,Сабота, Недела
10:30
5600 MKD 9900 MKD
Скопје BELGRAD секој ден
23:30
1400 MKD 2240 MKD
Велес Солун секој ден во 17:00h 820 MKD 1260 MKD
Неготино Солун секој ден во 17:00h 630 MKD 950 MKD
Гевгелија Солун секој ден во 17:00h 500 MKD 820 MKD
Скопје Солун секој ден во 17:00h 1230 MKD 1840 MKD
NASIR TOURS Скопје PASSAU Вторник, Петок и Сабота
10:20
70€
4340 MKD
Скопје REGENSBURG Вторник, Петок и Сабота
10:20
80€
4960 MKD
Скопје WURZBURG Вторник, Петок и Сабота
10:20
90€
5580 MKD
Скопје FULDA Вторник, Петок и Сабота
10:20
90€
5580 MKD
Скопје KIRCHEIM Вторник, Петок и Сабота
10:20
90€
5580 MKD
Скопје KASSEL Вторник, Сабота
10:20
90€
5580 MKD
Скопје GOTTINGEN Вторник, Петок и Сабота
10:20
90€
5580 MKD
Скопје BERLIN Вторник,Петок
10:30
90€
5580 MKD
Скопје HANNOVER Вторник, Сабота
10:20
90€
5580 MKD
Скопје HAMBURG Вторник, Петок, Сабота
10:20
90€
5580 MKD
VARDAR TOURS Скопје GRAZ Недела
7:00
60€
3720 MKD
100€
6200 MKD
Скопје WIEN Недела
7:00
60€
3720 MKD
100€
6200 MKD
Скопје ST.POLTEN Недела
7:00
60€
3720 MKD
100€
6200 MKD
Скопје LINZ Недела
7:00
60€
3720 MKD
100€
6200 MKD
Скопје WELS Недела
7:00
60€
3720 MKD
100€
6200 MKD
Скопје MARIBOR Недела
7:00
50 €
3100 MKD
90€
5580 MKD
EURO BUS Скопје SALZBURG Среда И Сабота
19:00h
70 €
4340 MKD
130€
8060 MKD
SALZBURG Скопје Вторник, Петок, Сабота
16:00h
70 €
4340 MKD
130€
8060 MKD
ALPAR Скопје ISTANBUL Секој ден
17:00h
2480 MKD 3720 MKD
Удово ISTANBUL Секој ден
18:30h
2480 MKD 3720 MKD
Lim Bus Скопје Dizeldorf Среда & Сабота
08:00h
4960 MKD MKD
Скопје Leverkusen Среда & Сабота
08:00h
4960 MKD MKD
Скопје Koblenz Среда & Сабота
08:00h
4960 MKD MKD
Скопје Offenbach Среда & Сабота
08:00h
4960 MKD MKD
Скопје Wurzburg Среда & Сабота
08:00h
4960 MKD MKD
Скопје Nurnberg Среда & Сабота
08:00h
4340 MKD MKD
Скопје Inglostadt Среда & Сабота
08:00h
4340 MKD MKD
RULE TUR S Скопје LJUBLJANA Секој ден
14:00h и 15:00h
3100 MKD 5550 MKD