Filter × Close

БОЖИЌЕН МАРКЕТ ВО ТЕМИШВАР & АРАД - 07.12 - 10.12.2023

0.0

(07.12.2023 – 10.12.2023) Ве водиме до портите на Трансилванија во атмосфера на илјадниците

Hotel Sunce 4* - Сокобања

0.0

HOTEL SUNCE 4*- SOKO BANJAЦЕНИ НА БАРАЊЕ Во цената е вклучено:- Ноќевање со Појадок;-
<br

Hotel Srebrna Planina 4* - Копаоник

0.0

Во цената е вклучено:-

Појадок

и

Вечера

на
<br

Hotel Agape 3+ - Златибор

0.0

APARTHOTEL AGAPE 3+*-

ЗЛАТИБОРЦените се дадени по соба за 2 лица на ден на база Ноќевање

Hotel Iris 4* - Златибор

0.0

Hotel Iris 4*-

Златибор Цените се дадени по лице на ден на база

Ноќевање со

Манастир Тумане & Белград- 14.10. - 15.10.2023

0.0

1 ден 14.10.2023 Поаѓање за Србија од Прилеп во  00.15 часот. Патот води преку граничниот премин

Location: Cannot determine address at this location.

23.ОКТОМВРИ НА СЕВЕРОТ ОД БАЧКА И УНГАРИЈА - 20.10 - 23.10.2023

0.0

23.ОКТОМВРИ НА СЕВЕРОТ ОД БАЧКА И УНГАРИЈА (Ергела Келебија-Сегедин-Суботица) Дворец како од

БОЖИЌЕН МАРКЕТ ВО ВОЈВОДИНА И УНГАРИЈА - 07.12 - 10.12.2023

0.0

БОЖИЌЕН МАРКЕТ ВО ВОЈВОДИНА И УНГАРИЈА (Ергела Келебија-Сегедин-Суботица) Дворец како од