Home test

 1. Home
 2. Home test
Filter

Enjoy your dream vacation

Learn more
Beauty & Health
Entertainment
Food & Drink
Shopping
Apply

  Do you need some books for your traveling?

  Preparing for your traveling is very important. Our book store has lots of e-books, it might useful for you

  Go to book store
  [products columns=”4″ orderby=”title” order=”” ids=””]

  Hotel Ancora Lux 3* - Чањ

  На само 250 метри од плажата веднаш до Хотел Бабовиќ се наоѓа новоотворениот хотел Анкора Лукс кој

  Pearl Beach Resort 4* - Чањ

  PEARL BEACH RESORT 4*

  е атрактивен туристички комплекс, сместен на самата обала
  <br

  Hotel Vile Oliva 4* - Петровац

  Петровац е погодно лоциран во средината на црногорскиот брег и во близина на сите важни дестинации,

  Hotel Zlatibor 3* - Чањ

  Чањ е мало туристичко место лоцирано помеѓу Петровац и Бар, со прекрасна плажа со камчиња долга

  Hotel Shumadija 2* - Бечичи

  Hotel Shumadija Rafailovici 2* се наоѓа во Бечичи, на 2км од плажата Dukley и нуди сместување со

  Hotel Pela 3* - Охрид

  Хотелот Пела сместен на брегот на Охридското Езеро, на 4км од градот во тивка инспиративна борова

  Villa Avra - Сарти

  Положба:

  Куќа „Авра“ се наоѓа во стариот, централен дел на Сарти. Оддалечена е околу 50

  Лесновски Манастир - 28.03.2021

  ЛЕСНОВСКИ МАНАСТИР –

  КРАТОВО – ШТИП 28.03.2021 Поаѓање од Прилеп во 6 ч со автобус

  Корча & Москополе - 27.03.2021

  27.03.21 Поаѓање во 06 ч од Прилеп со автобус за Албанија со попатна пауза за појадок на Ѓавато.

  Hotel Grand Gold 4* - Кумбургаз

  Кумбургаз е малечко градче, на 60км од Истанбул, кој ќе ве купи со својот шарм и медитерански