Enjoy your dream vacation

Learn more
Food & Drink
Shopping
Entertainment
Beauty & Health

Featured

Sed varius nunc et posuere facilisis. Sed condimentum mi nec libero ullamcorper hendrerit.

Landmarks

New Listings

Sed varius nunc et posuere facilisis. Sed condimentum mi nec libero ullamcorper hendrerit.

Hotel Galeb 3* - Струга

Идеално лоциран на брегот на Охридското езеро во Струга на само 50м од плажата и 500м од центарот на градот Струга. Има на располагање 87 соби секоја

Hotel Fiore 3* - Голем

Хотел Фиоре се наоѓа во Голем Драч на

50м од плажа. Хотелот има климатизирани 1/2 , 1/3 и 1/4 соби, со тв, интернет. Исхраната е во Хотел

Hotel Denta 3* - Валона

Сместен во Валона, во областа  Радима, на само 100 метри од сопствена одлично уредена плажа хотелот Дента располага со ресторан, бесплатен сопствен

Hotel London 3* - Велипоје

Хотел “London” е одалечен 100тина метри од море. Објектот во својата содржина нуди: рецепција, ресторан, бесплатен паркинг, бесплатно

Blog

Latest News

Morbi sapien tortor lacinia at justo ut semper egestas neque, ivamus tincidunt elit sit amet aliquet varius.