What's Happening in Your City

Destinations

Featured

Sed varius nunc et posuere facilisis. Sed condimentum mi nec libero ullamcorper hendrerit.

Landmarks

New Listings

Sed varius nunc et posuere facilisis. Sed condimentum mi nec libero ullamcorper hendrerit.

Hotel KoSmira - Голем (Драч)

Во јужниот дел на Јадранскиот брег, на 14км од Драч, се наоѓа туристичкиот центар

Голем.

Villa Stefi - Ксамил

Студија и апартмани ”СТЕФИ” се наоѓаат на 80 м од прекрасната песочна плажа Бела Виста

на

Villa Mario - Ксамил

Вила "Mario" се наоѓа на помалку од 100м  или околу 2-3 мин пеш до плажа во централниот дел на

Villa Lina - Саранда

Вила "Lida" се наоѓа на околу 70м од плажа во центарот на Саранда, каде што започнува шеталиштето и

Hotel Primavera - Валона

Хотел "Pimavera" се наоѓа на сама плажа во центар на Валона на шеталиштето, опкружено со дрворед од

Villa Camellia - Валона

Вила „Camellia“ се наоѓа на 200м од градската песочна плажа на Валона и во непосредна близина на

Aparthotel Idi - Валона

Апартхотел „IDI“ се наоѓа на околу 80-90м од градската песочна плажа на Валона и на почетокот на

Velissarios Studios - Врахос

Вила Велирасиос се наоѓа во Врахос

на помалку од 50 метри оддалеченост од плажа. Вилата

Hotel Ancora Lux 3* - Чањ

На само 250 метри од плажата веднаш до Хотел Бабовиќ се наоѓа новоотворениот хотел Анкора Лукс кој

Upcoming Events

Sed varius nunc et posuere facilisis. Sed condimentum mi nec libero ullamcorper hendrerit.

Do you need some books for your traveling?

Preparing for your traveling is very important. Our book store has lots of e-books, it might useful for you

Go to book store

Blog

Latest News

Sed varius nunc et posuere facilisis. Sed condimentum mi nec libero ullamcorper hendrerit.