Издвојуваме!

Ова се нашите актуелни понуди, проверете!

Хотелот Пела сместен на брегот на Охридското Езеро, на 4км од градот во тивка инспиративна борова

Милениум Палас е хотел со четири ѕвезди кој се наоѓа во југозападниот дел од Македонија, на брегот

Location: Millenium Palace, Kej Makedonija, Ohrid, North Macedonia

Хотелот Бистра е сместен во подножјето на планината Бистра, близу до Мавровското езеро и три жичари,

Куќа „Харис“ е лоцирана централно во Неа Флогита, на шеталиштето кое се наоѓа на плажа, поточно, на

Location: Cannot determine address at this location.

Истанбул, единствениот град на два континенти! Местото што ги исполнува сите желби на светот и ви ги

Location: İstanbul, Turkey

Објект сместен на само 20 метри од прекрасната широка песочна плажа во Спиле, на 10 метри од појасот

Location: Cannot determine address at this location.

Лоциран до еден од најубавите манастири во Европа, хотелот Св. Наум нуди соби со поглед на самиот

Location: Hotel St. Naum, Р501, Ljubanishta, North Macedonia

Новини

Номад Пишуванки