Издвојуваме!

Ова се нашите актуелни понуди, проверете!

Хотел Славија е хотел од "Б" категорија сместен во подножјето на планината Шара на надморска

Хотелот Пела сместен на брегот на Охридското Езеро, на 4км од градот во тивка инспиративна борова

Вила Анемос А категорија –  е прекрасно испланирана градба од најмодерен тип. Се наоѓа на 150 м од

Location: Cannot determine address at this location.

Напомена: При купување на секој билет се наплатува кауција во износ од 150 денари. Средствата од

Вила ASIMENIА се наоѓа во стариот дел на Полихроно во близина на центарот на ова туристичко место.

Location: Polichrono, Greece

Хотел ЗДРАВЕЦ 4* – ВелинградЦените се валидни за период

:
<br

Location: Zdravets Hotel Wellness & SPA Velingrad, Velingrad, Bulgaria

Хотелот е лоциран во непосредна близина на езерото и нуди прекрасен поглед на истото, вклучително

Location: Hotel „Laterrazza“, Dojran, North Macedonia

Новини

Номад Пишуванки