Авионски Превоз

Патувате често и сакате да си обезбедите најповолен лет до посакуваната дестинација?

Повелете во нашата агенција каде во соработка со редовните авио превозници како: Turkish Airlines, Lufthansa, Austrian Airlines, Adria Airways, Croatia Ailines, Air Serbia, AirFance, Alitalia, Qatar Airways, Swiss Airlines, FlyDubai и многу други, како и ниско буџетните компании како Wizz Air, Ryan air, Easy Jet, Transavia, Vueling, ќе Ви резервираме соодветен авиобилет. Вработен во  нашата агенција ќе Ви изработи НАЈПОВОЛНИ понуди од кои Вие ќе одберете со која авиокомпанија да отпатувате до посакуваната дестинација. Авиобилетот може да го резервирате телефонски, или лично во нашата агенција.

За повеќе информации обратете се на nomadtravelmacedonia@gmail.com или 048/550 – 046 ; 078/267-006; 078/363-424