Локација: Вила Фанис според многумина е најубавата вила во Полихроно, а можеби и на целиот крак Халкидики. Се наоѓа на самиот морскиот брег. 

Содржина на вилата: Поседува голем двор со прекрасен тревник во кој е сместен базен за возрасни и деца. Повеќето од сместувачките единици се реновирани. Сместувачкиот дел се состои од триесет и две сместувачки единици: трокреветни, трикреветни студија со дополнителен кревет и четворокреветни апартмани и дуплекси. Вилата има рецепција, додека пак на приземјето на хотелот има ТВ соба и соба за друштвени игри. Зад вилата има простор погоден за паркирање автомобили со ограничен број места. Објектот долги години го нудеа англиски тур-оператори и услугата е прилагодена на англиските стандарди. 

Соби: Сите студија, апартмани и дуплекси имаат кујна (фрижидер, мини електричен шпорет без фурна, садови, без тави), телефон, фен, LCD телевизор, WiFi (слаб проток), клима уред чие користење е вклучено во цената. Четирикреветните апартмани имаат два клима уреди. Апартманите и дуплексите се многу пространи и функционални. Се состојат од спална и кујна, додека дуплексот содржи две спални соби и кујна. Тројца возрасни и едно дете до 12 години можат да престојуваат во трокреветно студио со дополнителен кревет. Чистењето на сместувачките единици се врши секој ден, додека постелнината и крпите се менуваат на 5 дена.

-15% попуст за целосна уплата до 31.01.2023

Аранжмани на 10 ноќевања

VilaTip22.05.

01.06.
01.06.

11.06.
06.06.

16.06.
11.06.

21.06.
16.06.

26.06.
21.06.

01.07.
26.06.

06.07.
01.07.

11.07.
06.07.

16.07.
11.07.

21.07.
16.07.-26.07.
21.07.-31.07.
26.07.-05.08.
31.07.-10.08.
05.08.-15.08.
10.08.-20.08.
15.08.

25.08.
20.08.

30.08.
25.08.

04.09.
30.08.

09.09.
04.09.

14.09.
09.09.

19.09.
19.09.

29.09.
Vila
Fanis
TV, AC-bazen-
-plaža-
1/2 Std105*175*200*220*265*650670680765845875855775630255*225*200*140*
1/3 Std PP90*150*170*190*210*655675685775885925900815715220*190*165*115*
1/3+1 Std PP90*150*170*190*210*665680695780895935910835725220*190*165*115*
1/3 Std95*155*175*195*215*665680695780895935910835725225*195*170*120*
1/3 Std SV100*165*185*205*225*81589097510201085111510951005880235*205*180*130*
1/3+1 Std SV100*165*185*205*225*82590098510301095112511051015895235*205*180*130*
1/4 App PP80*145*190*200*210*8058809651010107511051085995865215*185*165*105*
1/4 App85*150*200*205*215*81589097510301085111510951005880220*190*170*110*
1/4 App SV90*160*210*215*220*82590098510401095112511051015895235*195*175*115*
1/4 Duplex100*170*215*220*230*855930101510651145117511451045935245*205*185*125*
Употреба на климаFreeFreeFreeFreeFreeFreeFreeFreeFreeFreeFreeFreeFreeFreeFreeFreeFreeFree

*Цените со ѕвездичка се цени за пакет аражман за сместување и превоз по особа.

Цените се изразени во евра за престој од 11 дена / 10 ноќевања
Уплата се врши задолжително во денари по курс 1 евро = 62 денари
Задолжителна доплата од 0,5 евра по ден (5 евра за цел престој) на лице место во вилите

Легенда:

1/2 Std – Двокреветно студио;
1/2+1 PR Std – Двокреветно студио со дополнителен (метален) кревет на приземје;
1/3 Std – Трокреветно студио;
1/3 Std PP – Трокреветно студио чија тераса има поглед кон задниот дел;
1/3 Std SV – Трокреветно студио чија тераса има поглед на море;
1/2+1 Std – Двокреветно студио со дополнителен (метален) кревет;
1/3+1 Std SV – Трокреветно студио со дополнителен (метален) кревет и тераса со поглед на море;
1/3 App – Трокреветен апартман;
1/3+1 Std – Трокреветно студио со дополнителен (метален) кревет;
1/3+1 – Трокреветен апартман со дополнителен (метален) кревет;
1/4 App – Апартман со четири кревети;
1/4 App PP – Четирикреветен апартман чија тераса има поглед кон задниот дел;
1/4 App SV – Апартман со четири кревети чија тераса има поглед на море;
1/5 App – Апартман со пет кревети;
1/4 Дуплекс – Четирикреветен апартман со две посебни спални соби и посебна кујна;
1/5 Дуплекс – Петкреветен апартман со две посебни спални соби и посебна кујна;
1/4 PDuplex – Четирикреветен стан со две посебни спални соби и посебна кујна на приземје;
1/5 PDuplex – Петкреветен апартман со две посебни спални соби и посебна кујна на приземје;
1/6 Дуплекс – Шесткреветен апартман со две посебни спални соби и посебна кујна;

Error: Contact form not found.