Локација : Дурачка Река, на 3 км од Крива Паланка

 • Незаборавно уживање во прекрасна природа, двор со летниковец, место за одмор и рекреација
 • Типови на соби : сместување во апартман со две соби, двокреветни, трокреветни и четворокреветни соби
  Сите соби се со модерен ентериер и високо ниво на хигиена
 • Предлог места за посета во околина : Манастир Св.Јоаким Осоговски, воденица и валавица во село Станци, Станички водопад, ресторан Воденица 3, ресторан Балкан .

ЦЕНИ ЗА НОЕМВРИ И ДЕКЕМВРИ

(Не важат за новогодишни празници)

 • 3 дена / 2 ноќи – 20€ (престој во соба по лице )
 • 4 дена / 3 ноќи – 29€ (престој во соба по лице)

Политика за деца:

 • Дете до 3,99 години бесплатно
 • Дете од 4 до 11,99 години плаќа 50% од сумата за возрасен
 • Дете над 12 години плаќа како возрасен

Доплата:

 • Доплата за туристичка такса – 40 ден по лице на ден (се плаќа во агенција)
[contact-form-7 id="1325" title="Contact Form"]