• Апартмани Мјалти

Сместувачките единици се наоѓаат на 10-50 метри од плажа, зад ресорт БОЈО. Во близина на објектот се наоѓаат бројни ресторани, кафетерии, барови на плажа. Апартманите се нова градба, дел од станбени згради и располагаат со соба за дневен престој со комплетно опремена кујна, ТВ, клима уред (користењето е вклучено во цената), една спална соба, тоалет и балкон, на високо приземје, прв, втор и трет спрат.

ЦЕНИ ЗА СЕЗОНА 2021

ТЕРМИН :едноспален1/4 аптедноспален1/5 апт
01.06 – 20.0640 €45 €

Цени:

 • Се дадени по апартман, за една ноќ, за резервации од минимум 5 ноќи, по курс од 1€ = 61.8 ден.

Сместување:

 • Во 1/3, 1/4, 1/5, 1/6 апартман дозволено е сместување на онолку лица колку што има кревети
 • Едно дете до 5 год. може да се смести бесплатно во кревет со родител во 1/3, 1/4,1/5 или 1/6 апартман

Превоз:

 • Понудата е со сопствен превоз
 • Може да се користи организиран превоз до Валона, секоја сабота по цена 25€ по лице за возрасни и 20€ по лице за деца до 12 год.

Напомена:

 • Понудата е на барање, одговор за слободни капацитети се добива во рок од 24 часа
 • За резервација, потребна е уплата од 30% од вкупниот износ на понудата, остатокот треба да биде доплатен најдоцна 14 дена до поаѓање.
 • Доколку дојде до откажување на аранжманот од страна на патникот, се применува скалата за отказ на патување од Општи правила за патување на членки на СКТМ, објавена на веб страна и договорот за патување. Доколку дојде до откажување на аранжманот поради виша сила (затворени граници), агенцијата гарантира рефундација на ново-уплатените средства.
 • Задолжително е здравствено и патничко осигурување и е одговорност на патникот да го набави во туристичка агенција или осигурителна компанија
 • Патниците се одговорни за важноста на нивните патни исправи
 • Агенцијата не е одговорна за интензитетот и квалитетот на интернет врската во сместувачките капацитети во текот на престојот на гостите, како и за периодите со топла и ладна вода и притисок на вода, кои зависат од инфраструкутрата на дестинацијата.
 • Со  потпишувањето на договорот за патување, патникот ги прифаќа и се обврзува да ги почитува условите од куќниот ред
 • Со потпишувањето на договорот за патување, патникот потврдува дека е свесен за ризиците кои може да произлезат од патување во време на пандемија и дека за истите агенцијата не сноси никаква одговорност
[contact-form-7 id="1325" title="Contact Form"]