ЦЕНИ НА БАРАЊЕ

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА :

  • Туристичка такса 1 еур на ден по лице
  • РАНО БУКИРАЊЕ не подложи на промена на термин или хотел, како и откажување на резервацијата од страна на патникот. Уплатениот аванс од 50% не се враќа. За резервации направени без Рано букирање, важат општите услови од договорот за Патување.
  • Цените се дадени во евра, плаќањето е задолжително во денари (1 еур=61.8 мкд)
  • Задолжително патничко и здравствено осигурување
  • За ова патување потребен е валиден биометриски пасош, не се потребни вакцини
  • За резервација задолжителна уплата аванс од 50% од вкупниот износ Целосна доплата 7 дена пред патување (освен за рано букирање)
  • За овој аражман важат општите услови на патување на СКТМ.