Хотел Славија е хотел од “Б” категорија сместен во подножјето на планината Шара на надморска височина од 1780 метри.

Хотелот располага со 33 соби и шест апартмани, сите со сопствена бања, затворен базен на користење на гостите без доплата, сопствен паркинг.

ЦЕНИ ЗА ПРЕСТОЈ ПОВЕЌЕ ОД ТРИ ДЕНОВИ

Дополнителни информации:

  • Користење на еднокреветна соба се доплаќа 150ден на ден
  • Цените се изразени по лице на ден
  • Во цената е вкалкулирана дневна туристичка такса по 40ден , осигурување и ддв.
  • За деца до 12год-државјани на МК, не се наплаќа туристичка такса
  • Хотелите располагаат со сопствен и бесплатен паркинг
  • Сите услуги во хотелот се наплаќаат во денари.

Политика за деца:

  • Деца до 4год – кои не користат услуги за сместување и храна – бесплатно.
  • Деца од 5-12год кои користат услуги на сместување и ресторански – попуст од 30%
  • Деца од 5-12год кои користат само помошни услуги за сместување попуст од 70%
[contact-form-7 id="1325" title="Contact Form"]