ден 01.06: ПРИЛЕП – БРИСТ

Состанок на групата во 15ч. на паркинг на х. Липа. Поаѓаме кон Брист. Ноќно возење преку Албанија и Црна Гора.

2 ден 02.06: БРИСТ

Пристигнуваме во Брист претпладне. Сместување во хотел. Краток одмор. Попладнето капење во Јадранското море. Вечера. Ноќевање.

3 ден 03.06: БРИСТ

Доручек. По доручекот целодневен одмор за капење и слободни активности. Вечера. Ноќевање.

4 ден 04.06: БРИСТ – КРАВИЦЕ

Доручек. По доручекот факултативна посета на прекрасните водопади Кравице во Босна и Херцеговина со можност за капење во езерото под водопадите која е посебна атракција. Ручек во ресторан. Попладнето враќање во Брист. Вечера. Ноќевање.

5 ден 05.06: БРИСТ

Доручек. По доручекот целодневен одмор за капење и слободни активности. Вечера. Ноќевање.

6 ден 06.06: БРИСТ – МАКАРСКА

Доручек. По доручекот факултативна посета на Макарска со можност за шопинг во еден од центрите. Индивидуални прошетки по Макарската ривиера. Попладнето капење во една од плажите на Макарска. Попладенто враќање во Брист. Вечера. Ноќевање.

7 ден 07.06: БРИСТ

Доручек. По доручекот целодневен одмор за капење и слободни активности. Вечера. Ноќевање.

8 ден 08.06: БРИСТ – СПЛИТ

Доручек. По доручекот факултативна посета на Сплит. Индивидуални прошетки во градот до после пладне кога се враќаме во Брист. Вечера. Ноќевање.

9 ден 09.06: БРИСТ

Доручек. По доручекот целодневен одмор за капење и слободни активности. Вечера. Ноќевање.

10 ден 10.06: БРИСТ – ДУБРОВНИК – ПРИЛЕП

Доручек. По доручекот се одјавуваме од хотел и поаѓаме кон Прилеп со попатна посета на Дубровник каде го посетуваме градот со сета своја убавина. Продолжуваме кон Прилеп. Ноќно возење.

11 ден 11.06: ПРИЛЕП

Пристигнуваме во Прилеп околу пладне.

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ИЗНЕСУВА 319€

ЗА УПЛАТА ДО 15.03 ЦЕНАТА ИЗНЕСУВА 299€

Во цената на аранжманот е пресметано:

 • Автобуски превоз на наведената релација со туристички автобус
 • 8 ноќевања со доручек и вечера во хотел Рива 3*** во Брист (https://hotelriva.hr/
 • Придружник од страна на агенцијата
 • Организација и реализација на патувањето

Во цената на аранжманот не е пресметано:

 •  Патничко осигурување (задолжително)
 • Туристичка такса – 1,5€ по особа на ден (задожително)
 • Факултативна посета на Кравице со влезница, ручек и локален водич – 35€
 • Факултативна посета на Макарска – 10€
 • Факултативна посета на Сплит – 20€ 

Напомена

 • За реализација на програмата потребно е 40 патници.
 • За реализирање на факултативните посети потребна е 30 пријавени патници.
 • Заради подобрување на програмата, агенцијата го задржува правото да го смени редоследот на факултативните посети

Error: Contact form not found.