Лоциран на 100 м до Манастирот Калишта во областа Елен Камен, хотелот Макпетрол нуди надворешен базен, игралиште за деца на само 100 метри од езерото.

ЦЕНОВНИК ЗА 2021

Плаќањето се врши во денарска противвредност по средниот курс на НБРМ.

[contact-form-7 id="1325" title="Contact Form"]