Препознатлив по снимањето на сит ком серијата Преспав, во срцето на Галичица и непосредно до еден од најзачуваните природни ресорти и воздушна бања во Македонија, Lake View Resort овозможува да се искомбинира активен туризам со планинарење, планински велозипедизам, водени спортови, заедно со вистински одмор за навистина пристојни цени.

ЦЕНА ЗА СЕЗОНА 2021

10% попуст за резервации од 7 или повеќе ноќевања

Политика на Резервации:

  • Бесплатен смештај за деца од 3 год. и помали
  • За деца од 4 или 5 год. се доплаќа по 300 ден. на ден
  • Секој додатен пансионски оброк се доплаќа по 400 ден. на оброк по лице

Политика на Откажување на Резервации:

  • Депозит од 30% на вкупната сума при резервација
  • Откажување пред 14 дена, цел депозит се враќа
  • Откажување од 14 до 7 дена, 50% од сумата на депозитот се враќа
  • Откажување испод 7 дена, цел депозит се губи
[contact-form-7 id="1325" title="Contact Form"]