Хотелот се наоѓа на 200 метри од Калаја плажата, оддалечен на 6 километри од центарот на Валона кон Радиме.
Има 1/2, 1/3 и 1/4 фамилијарни соби со поглед кон море, опремени со клима кое е вклучена во цена, фрижидер, тераса, тераса.

Хотелот има базен и сопствен паркинг и користењето на истите е вклучено во цената.

ЦЕНИ ЗА СЕЗОНА 2021

Цени по лице со вклучен превоз и 7 ноќевања

Цени:

 • – Се дадени по лице, за минимум две платежни лица за 7 ноќевања, со вклучен автобуски превоз, по курс од 1€ = 62 ден
 •  – За аранжман со сопствен превоз се одобрува 30€ од вкупната цена по лице

Сместување:

 • – Во 1/2, 1/3, , 1/4 дозволено е сместување на онолку лица колку што има кревети

Попусти:

 • Деца од 0 – 2,9 години не плаќаат ништо
 • Деца од 3 – 11.9 години плаќќат 50% од вкупната цена на аранжманот

Превоз – секоја сабота:

 • Скопје – 05:00 часот
 • Тетово – 05:40 часот
 • Гостивар – 06:15 часот
 • Кичево – 07:15 часот  
 • Струга – 07:45 часот

Напомена:

 • – За резервација, потребна е аконтација од 30% од вкупниот износ на аранжманот, додека останатите 70% треба д се уплатат 10 дена пред тргнување
 • Задолжително е здравствено и патничко осигурување (информации во агенција)
 • – Патниците се одговорни за важноста на нивните патни исправи
 • – Агенцијата не е одговорна за интензитетот и квалитетот на интернет врската во сместувачките капацитети во текот на престојот на гостите, како и за периодите со топла и ладна вода и притисок на вода, кои зависат од инфраструкутрата на дестинацијата.
 • – За аранжманот важат “Општи услови за патување за агенции членки на СКТМ” објавени на официјалната интернет страна на СКТМ, и кои се составен дел на договорот за патување
 • – Со  потпишувањето на договорот за патување, патникот ги прифаќа и се обврзува да ги почитува условите од куќниот ред .
 • – Со потпишувањето на договорот за патување, патникот потврдува дека е свесен за ризиците кои може да произлезат од патување во време на пандемија и дека за истите агенцијата не сноси никаква одговорност
[contact-form-7 id="1325" title="Contact Form"]