ЦЕНИ НА БАРАЊЕ

Во цената е вклучено: употреба на базен, паркин (доколку има слободни места, Интернет.

Промоциите и попустите за рана резервација НЕ може да се комбинираат.

Бебешко креветче – бесплатно, на барање.

-Задолжителна туристичка такса по лице на ден од 1еур – за престој од 4 ноќевања па нагоре

-Задолжителна туристичка такса по лице на ден од 2еур – зa престој од 1-3 ноќевања

-Задолжителна услужна такса по лице за целиот престој од 3еур, дете од 2-11,99год – 1,5еур.

Политика на отказ на резервација:

Доцен отказ: 2 ноќевања пенали.