Непоредно до Хотел Метропол во склоп на ресортот на приватна плажа која се протега вдолж 500 метри е Хотелот Белви.

ЦЕНОВНИК ЗА НОВА ГОДИНА 2022

  • Цените се во денари по лице, полу пансион, со вклучени туристичка такса и ДДВ;
  • Доплата за плус ноќевања 35€ по лице во двокреветна соба, по ноќ;
  • Едно дете до 10 години во трокреветна соба добива 40% попуст;
  • Специјална гала вечера и неограничени наливни пијалоци во ресторанот на Хотел Метропол/Белви на 31/12/21 и специјална вечера на 01/01/22 – класично послужување, вклучени во пакетот;
  • Појадок покрај езеро вклучен во цената;
  • Гала вечера на 31/12/21 , 45€ по лице (за гости што не се сместени во хотелот);